Tilbakestille en iPad til en annen iTunes-konto

En Apple-ID kreves for å kjøpe applikasjoner, sanger og videoer på iPad i App og iTunes Stores. Hvis du kjøper media med en bestemt Apple ID, må du alltid bruke den IDen til å oppdatere programmene du kjøpte, og kan bare synkronisere sanger til en datamaskin som også bruker den IDen. Hvis du vil starte utelukkende med en annen Apple-ID på enheten din, må iPad nullstilles helt og deretter registreres med den nye IDen.

1.

Gå til "Innstillinger" -programmet på iPad og velg alternativet "Generelt".

2.

Trykk på "Tilbakestill" -ikonet og velg "Slett alt innhold og innstillinger" når du blir bedt om å velge typen tilbakestilling du vil utføre. ITunes-kontoen du er logget inn for, vil bli tilbakestilt, og alle programmene og mediene du tidligere kjøpte, fjernes fra iPad. Din iPad vil starte på nytt ved slutten av tilbakestillingsprosessen.

3.

Vent på at iPad slår på igjen etter tilbakestilling. Bruk oppsettassistenten til å logge på med den nye Apple-IDen.

4.

Gå til App Store eller iTunes Store på iPad for å kjøpe nytt innhold. Hvis den nye Apple-ID allerede er konfigurert på en datamaskin med iTunes-medier eller -apper, synkroniserer du iPaden til den datamaskinen for å overføre innholdet til enheten.

Tips

  • Hvis du bare vil kjøpe noen apper eller sanger med en annen ID, kan du bytte til en annen Apple-ID i menyen Store-innstillinger. Du må bytte til den IDen hver gang du vil oppdatere programmene du kjøpte eller synkronisere kjøpt musikk til en datamaskin.