Slik fjerner jeg fremdriftslinjen på min Facebook-profil

Fjern fremdriftslinjen fra Facebook-profilen din hvis du vil slutte å se den hver gang du ser på profilen din. Fremdriftslinjen ser ut til å indikere i hvilken grad Facebook-profilen din er fullført. Når profilen din er fullstendig ut, forsvinner fremdriftslinjen automatisk. Det er ikke mulig å deaktivere fremdriftslinjen på annen måte.

1.

Logg inn på Facebook. Velg ditt navn eller profilbilde miniatyrbilde fra øverste venstre hjørne av skjermen for å gå til profilen din.

2.

Velg "Rediger profil." Skriv inn noen grunnleggende opplysninger som mangler - din fødselsdato, by, språk eller "Om meg", for eksempel, og klikk deretter "Lagre endringer".

3.

Klikk gjennom alle fanene som vises langs venstre side av siden, som inkluderer "Sport" og "Kontaktinformasjon". Fyll ut alle de tomme feltene i hver og klikk "Lagre endringer" når du er ferdig. Fremdriftslinjen forsvinner så snart ingen tomme felter forblir.

Tips

  • Fremdriftslinjen kan forsvinne når enkelte kombinasjoner av profilkategorier fylles. Fortsett å skrive inn profilinformasjonen til fremdriftslinjen forsvinner.