Slik kobler du igjen en salgsordre til en faktura i QuickBooks

QuickBooks gir ikke mulighet til å koble en salgsordre til en allerede eksisterende faktura. Du kan imidlertid slette den gamle fakturaen og deretter koble salgsordren på nytt og endre fakturaen i tilfelle en feil for å sikre at kunden ikke blir belastet to ganger. Når du har samlet inn betaling for hvert element på fakturaen, blir varen merket som stengt på salgsordren, og et merke vises i den lukkede kolonnen. Ved å slette fakturaen som er koblet til salgsordren, kan du tilbakestille disse avmerkingsboksene for å spore inntektene dine nøyaktig.

1.

Klikk på "Kunde" -menyen og "Kunde senter".

2.

Velg kundens navn fra listen "Kunde og jobb". Klikk på rullegardinmenyen "Vis" og klikk på "Faktura".

3.

Klikk på "Rediger" -menyen og velg "Slett faktura." Hvis du allerede har lagret eller skrevet ut fakturaen, klikker du på "Feid Invoice." Klikk på "OK".

4.

Klikk på "Transaksjoner" -fanen og velg "Salgsordre." Velg salgsordren du vil koble til en faktura fra listen, og åpne den.

5.

Klikk på rullegardinmenyen "Opprett faktura". Velg "Faktura".

6.

Velg alternativet for å opprette en faktura for alle salgsordrer for å legge alt fra salgsordren til fakturaen. Endre fakturaen etter behov. Klikk på "Lagre og lukk."

Advarsel

  • Informasjon i denne artikkelen gjelder QuickBooks 2013 Pro. Det kan variere litt eller vesentlig med andre versjoner eller produkter.